top of page

Jouw nieuwe website

Je hebt een nieuwe website nodig maar weet niet waar je moet beginnen. Zoveel keuze qua websitebouwers of platformen en ieder bedrijf zegt dat zij de beste zijn. Maar ook verschillende prijsconstructies maken het moeilijk om de keuze te maken. Gelukkig zijn wij er.

Bij Add Valore kun je kiezen of je je website laat maken en hem zelf beheert of je kunt hem leasen. Dan zorgen wij voor de updates en alle technische ondersteuning.

Websites maken is namelijk gewoon ons ding. Wij besturen de merkidentiteit en maken een prachtige website die bij jou past, waar we allebei trots op zijn.

website mockup

Hoe gaan we te werk?

Kennismaken

Voordat wij beginnen horen wij graag eerst wie jij bent, waar jouw bedrijf of merk voor staat en wat je wensen en ideeën zijn. Hoe ziet jouw customer persona eruit? Wat moet jouw nieuwe website allemaal kunnen doen? En wat wil je uitstralen?

Feedback

Daarna organiseren we een feedback sessie en geven we je de mogelijkheid om het concept met klanten, collega’s of vrienden en familie te delen. Hier halen we namelijk belangrijke informatie uit over hoe we jouw website helemaal perfect kunnen opleveren. Die feedback verwerken we in jouw nieuwe site. 

Creëer een Merk

Op basis van de kennismaking, bepalen we een strategie en een tone of voice zodat jouw merk de look & feel krijgt die hoort bij jouw bedrijf en aansprekend is voor jouw klanten en/of doelgroep.

Resultaat

Whoop whoop, de website gaat live! En mag met iedereen gedeeld worden. 

Nu zijn jouw klanten aan zet. Heb je hulp nodig bij het vinden van klanten?

Say no more...

Concept ontwerpen

Wij gaan naar de tekentafel en werken op basis van jouw wensen een concept uit. We betrekken je zoveel mogelijk bij dit proces en houden natuurlijk de gebruikservaring van een bezoeker in het achterhoofd.

Marketing 

Wij helpen je op weg met online marketing om de traffic op je website meteen een boost te geven. Wij kunnen ook jouw social media kanalen aan jouw webshop koppelen en advertenties op TikTok, Google of Instagram voor je inzetten.

Wil jij ook een nieuwe website?

Laat dan je gegevens achter. Wij nemen daarna snel contact met je op voor een kennismaking.

Bedankt voor je bericht. we nemen snel contact met je op

bottom of page